Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Aybüke KUMTEPE
Aybüke KUMTEPE

hosca/kal sevdam

Yorum

hosca/kal sevdam

( 5 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1114

Okunma

hosca/kal sevdam

hosca/kal sevdam

hosca/kal sevdam
gel gir iceri
ne zamandir bekliyordum seni
bak burasi benim dunyam
kucucuk ama kocaman
gul/e gul/e sevdam
gulumsemek sana cok yakisti
unutma olur mu beni
ya da unutmak icin kederleri
icelim mi ask/in meyini...

aybuke

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Hosca/kal sevdam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hosca/kal sevdam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hosca/kal sevdam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
30.1.2014 20:45:27
5 puan verdi
hosca/kal sevdam

hosca/kal sevdam
gel gir iceri
ne zamandir bekliyordum seni
bak burasi benim dunyam
kucucuk ama kocaman
gul/e gul/e sevdam
gulumsemek sana cok yakisti
unutma olur mu beni
ya da unutmak icin kederleri
icelim mi ask/in meyini...

aybuke


Sitem ve hüzün vardı kısacık sevda dolu mısralarda
K u t l a d ı m
Selam her yeğenim................

Işık Mehmetali tarafından 1/30/2014 8:45:15 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL