Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ouzesmer
ouzesmer

GEL ARTIK

Yorum

GEL ARTIK

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

998

Okunma

GEL ARTIK

Çimenler üstündeyim karaladım sayfaları
Ağaç kabuklarına yazdım sevdamın adını
Zor geldi bu ayrılık bana
Ağladım içten içe, kanlar aktı yüreğimde

Toprağa dökülsün gözyaşlarım
Bir daha bulmasın beni günahlarım
Bilemiyorum! Ne kadar oldu
Geriye bıraktığım anılarım

Doymak bilmedi içtenliğim
Gözyaşına bile neler aştım
Hayallerle dolu dünyam
Gel artık koşarak gel



Oğuz Esmer



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gel artık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel artık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEL ARTIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL