(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
hocam şiiriniz bana taa eski günlerimi hatırlattı ne alaka diyeceksiniz şöyle efendim eskiden bizde evin bir köşesdinde yerde ocak vardı ateşi o ocakta yakardık ve yatacağımız zaman o közleri küle gömerdik ki sabaha köz kalsında tekrardan ateşi yakalım kiprit çok değerliydi bir çöpü bile kutlarım anlamlı şiirinizi eşeledikçe evet közler açığa çıkıyor saygılarımla selamlar
Şair unutamadığı sevdasına sesleniyor Küllenmiş yareyi deime yakma yeniden yüreğimi Ben bu sevdada bir gelecek görmüyorum diyor ve kalkı kendincehoşça kalın bir dörtlükler çokşey söylemek ustalıktırhoşça kalın
//Gitmekle gitmiş olmazsın Gönlün kalır,aklın kalır,anıların kalır. CEMAL SÜREYA//
//Yanlış başlayan şeyler,doğru biter miydi.? Bitmezdi,bitmedi. KAHRAMAN TAZEOĞLU (Bukre)//
Kim geçmişte onayladığı bir şey için ileri de keşke diyebileceğini bilebilir ki.Kısa, az, öz öyle bir şiir ki; bütün bir duyguyu anlatmış.Tebriklerimle. Saygı ve selamlarımla.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.