Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Ömer Sabri KURŞUN
Ömer Sabri KURŞUN

Sen Gidince…

Yorum

Sen Gidince…

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

958

Okunma

Sen Gidince…

Sen Gidince…

Sevmiştim seni bende delice
Sürecek sandım sevgi böylece
Bırakıp gittin beni sessizce
Hayatım oldu şimdi yalnızlık

Ne bıraktın ki bana arkanda
Yüreğimdeki hüzünden başka
Gözlerimdeki akan yaşlarla
Hayatım oldu şimdi bulanık

Gidince biter sandın bu sevgim
Bil ki yüreğim kanadı benim
Yanıyor şimdi benim şu içim
Hayatım oldu şimdi karanlık…

26.01.2014/18:39
Ömer Sabri Kurşun

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sen gidince… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen gidince… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Gidince… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
GÜLDESTE
GÜLDESTE, @guldeste
26.1.2014 23:10:06
5 puan verdi
Gidince biter sandın bu sevgim
Bil ki yüreğim kanadı benim
Yanıyor şimdi benim şu içim
Hayatım oldu şimdi karanlık

kısacık ama çok içten çok güzel dizeler değerli kaleminizi tüm kalbimle kutluyorum sevgi ve saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL