Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Bilmem ki ne suçum var

Yorum

Bilmem ki ne suçum var

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

910

Okunma

Bilmem ki ne suçum var

Bilmem ki ne suçum var










Yar…
Bilmem ki ne suçum var
İçimden çıkmayan derin bir sızı var
Gözyaşların aktıkça yüreğim suskun bir mezar
Ne vakit seni ansam, yâdınla firkatine kansam, sabırla yol alsam hal ağlar
Artık açılmayan kapılar var, suskun duvarlar beni arar, sessiz sokaklar hıçkırıklarıma kanar…

Mustafa CİLASUN

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bilmem ki ne suçum var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilmem ki ne suçum var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bilmem ki ne suçum var şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL