Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Yinsani
Yinsani
VİP ÜYE

kurtarıcım

Yorum

kurtarıcım

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

757

Okunma

kurtarıcım


nasılsa dünyevi aşk bir girdapmış
tükenmişlik hissi sana cevapmış
rabbe el açmak en büyük sevapmış
seni de kurtarır beni dinleyen

istersen rüzgâra gizlenmiş hançer ol
istersen yenilmez bir cengaver
rabbine sığınmış her bir peygamber
beni de kurtarır seni dinleyen

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kurtarıcım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kurtarıcım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kurtarıcım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
16.1.2014 23:39:11
5 puan verdi
kalemine sağlık çok güzeldi kutladım tebrikler Ekrem hocam.........
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL