Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Servet Bardak
Servet Bardak

BUDA GEÇER SERVETİM

Yorum

BUDA GEÇER SERVETİM

( 4 kişi )

3

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1511

Okunma

BUDA GEÇER SERVETİM

BUDA GEÇER SERVETİM

.dert kederler dag olmuş büyüyor
sor zamanda dostlar kaçmış gidiyor
hasta olsan derman veren olmuyor
buda gelir buda geçer servetim

yaram derin inim inim inlerim
gözde akar çaglıyor sellerim
allahtan başka yoktur güvenim
buda gelir buda geçer servetim

14.1.2014

servvet bardak

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Buda geçer servetim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Buda geçer servetim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BUDA GEÇER SERVETİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
14.1.2014 18:58:51
buda geçer geçiyorda
zorda olsa üzeldi anlatım
saygılarımlasın
Şükrü Beşiktaş
Şükrü Beşiktaş, @sukrubesiktas
14.1.2014 15:24:06
5 puan verdi


Geçer elbet ,sabır olduktan sonra.
Dokunaklı dizeler...
Teşekküğr ederim saygılar.
KARDELEN'NİNİM
KARDELEN'NİNİM, @kardelenninim
14.1.2014 15:13:45
5 puan verdi
HÜZÜNLÜYDÜ SERVET CAN..KUTLARKEN ŞİİRİNİ SELAMLAR BIRAKIYORUM.EMA
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL