Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Garip metini
Garip metini

Zikre devam derviş hu

Yorum

Zikre devam derviş hu

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1026

Okunma

Zikre devam derviş hu

ZİKRE DEVAM DERVİŞ HU

ALLAH adı yâr dillerde
Zikir ile diyen gelsin
Âşkı her dem gönüllerde
Bu fikrine uyan gelsin

Bilip ardın’la önünü
Mevlam deyü her gününü
İslam olan hak dinini
Muhabbetle yayan gelsin

Aslan eder seferleri
Cepelerde neferleri
Temiz olan saferleri
Kefenini giyen gelsin

Yiğit hamza Alilerle
Vahdetin’i bilenlerle
Şehit sıddık velilerle
Salih Arif ayan gelsin

İşim dürüst olanlarla
Rahmanını bulanlarla
Âşk’a sadık kalanlarla
Garip metin dayan gelsin

YAZAN:METİN DALKÜREK(GARİP METİNİ)

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Zikre devam derviş hu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zikre devam derviş hu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zikre devam derviş hu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
-Abdulkadir Yıldız-
-Abdulkadir Yıldız-, @abdulkadiryildizz
14.1.2014 07:51:17
ok güzeldi......
kutluyorum sizi ve kaleminizi...
selam ve saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL