Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nuran kaçar araz
nuran kaçar araz

Öldürme beni

Yorum

Öldürme beni

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1166

Okunma

Öldürme beni

Sevdayı yükleyip gönül rafıma
Hoşça kal diyerek öldürme beni
Hasreti sarıp da sol tarafıma
Keder de koyarak öldürme beni

Alıştım gidersen canım çok yanar
Umudum tükenir yüreğim kanar
Yokluğun inan ki canımla sınar
Sözünden cayarak öldürme beni

Gün gelir senide yakalar bu dert
Başına dar gelir yaşadığın yurt
İçini kemirir vicdan denen kurt
Ahımı duyarak öldürme beni

Nuran’ım der benden sana söz gider
Ben bir desen gülüm sana yüz gider
Yadların dilinden yalan düz gider
Ellere uyarak öldürme beni

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Öldürme beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öldürme beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öldürme beni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
alaturka044
alaturka044, @alaturka044
31.12.2013 12:40:27

ne garip yüreği kör olana değil gözü kör olana acıyoruz
bizimde şu yüreğimizin kör olmadığını nerden biliyoruz
maharet insan gibi yaşamak işte o zaman olmaz körlük
ya rab bizi bizden et bizi senden etme yoksa körleşiyoruz
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL