Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Şaban Aktaş (Homerotik)
Şaban Aktaş (Homerotik)

DOĞAL SEÇİLİM SÜRECİ

Yorum

DOĞAL SEÇİLİM SÜRECİ

1

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

1670

Okunma

DOĞAL SEÇİLİM SÜRECİ

DOĞAL SEÇİLİM SÜRECİ




Vay anam vay vay;
Yumurta gibi kalça
Sütun gibi bacaklar,
Bu gidişle erkekler
Kafadanbacaklı olacaklar!
...
Kadınlar diyecek ki o zaman,
Haydi erkeğim yumul bana
Sarmala, sıkıca sar,
O ahtapot kollarınla
Kulunçlarım kırılana kadar!


Şaban AKTAŞ
30.12.2013

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Doğal seçilim süreci Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Doğal seçilim süreci şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOĞAL SEÇİLİM SÜRECİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL