Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
AntikAyna
AntikAyna

Küllerin Ardında Kalan

Yorum

Küllerin Ardında Kalan

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

998

Okunma

Küllerin Ardında Kalan

Küllerin Ardında Kalan

Gölgen geceye karışıyor
Adımlarının sesi daha az duyuluyor, uzaklaştıkça
Ben bile kendimi terketmişken,
Sen vardın yanımda.
Varoluş sebebimken artık yoksun, yanımda.

Varsın, yoksun, bir varsın, yoksun
Bir varmış bir yok olmuşsun masallarda.
Varsın yoksun, bir varsın, yoksun,
Bir varmış bir yok olmuşsun yalnızlığımda.

Masalın sonunu beklemeden
Erken ayrıldın, rüyalardan.
İlk defa bir masal
Yarım kaldı, aslında...

Aslında bakarsan, ben öyle sanıyordum ya
Son sayfayı yırtıp atmışsın,
Yakmışsında bir güzel.
Külleri kalmış ardında
Bir de küllerinden doğmayı bekleyen bir sevda.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Küllerin ardında kalan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Küllerin ardında kalan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Küllerin Ardında Kalan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL