Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Sadri Haşimoğlu
Sadri Haşimoğlu

Seni Sevmek

Yorum

Seni Sevmek

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

992

Okunma

Seni Sevmek

Bilirmisin ne demek
Seni sevmek...

Sofrada ekmek,
Kaş üstünde alın teri,
Ölümüne yorgunluk,
Ölümüne emek demek
Seni sevmek...

Seni sevmek;
Yılan ile çuvala girmek,
Ağu ile bal yemek...
Azrail’in avı gibi
Sabahları beklemek
Ölümü özlemek...

Seni sevmek
Her gün ölmek demek.





Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Seni sevmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni sevmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni Sevmek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mirim
mirim, @mirim
30.12.2013 21:23:34
5 puan verdi
Sevmenin tarifi o kadar çok yapıldı ki, yeni bir tarif bulan her şaire şapka çıkartıyorum.
Şapkamı çıkarttım...
Tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL