Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
kendikendine
kendikendine

ne yazabilirim ?

Yorum

ne yazabilirim ?

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

913

Okunma

ne yazabilirim ?


ne yazabilirim ?


ağladığı mı yazamam ki,yazılamaz ki içimdeki umutsuzluk.
kelimeler nasıl anlatabilir ki duyguların azizliğini?

peki ya ben? ben beni nasıl anlatabilirim ki sana ,ona,onlara..
evet ben anlatamazdım,siz duymalıydınız.
siz duymalıydınız yalnızlığımın esaretini,
cesaretiniz var olsaydı esaretim var olmazdı ki!

Yine de sagolun,çok sagolun,mutluyum yalnızlığımla..
Sahi anlatamadım değil mi yine anlatamadıklarımı?

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne yazabilirim ? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne yazabilirim ? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ne yazabilirim ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL