Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
umutefe
umutefe

CENNETİ NEFSİNLE KAZAN

Yorum

CENNETİ NEFSİNLE KAZAN

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

987

Okunma

CENNETİ NEFSİNLE KAZAN

Nefsine olmuşsun sazan

Dünyada olmamış hizan

Sonunda yaşarsın hazan

Cenneti nefsinle kazan



Varacak hayatın sona

Hey sana diyorum sana

Ey canım nefsini kına

Belayı buluyor azan



Allah’ı bilmen lazım

Namazı kılman lazım

Kendine gelmen lazım

Uyarır okunan ezan



Su gibi akıyor zaman

Ey canım hayatın yaman

Ahrette gerekir iman

Günaha kızan var kızan



Bu dünya fanidir fani

Nerede gidenler hani

Gidene olunmaz mani

Her şeyi yazan var yazan




Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Cenneti nefsinle kazan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cenneti nefsinle kazan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CENNETİ NEFSİNLE KAZAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL