Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Yaren ali kırbıyık
Yaren ali kırbıyık

AŞKIN KİTABI

Yorum

AŞKIN KİTABI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2357

Okunma

AŞKIN KİTABI

Kelime kelime başladık söze
Sayfalara mezar kazacağız biz
Ölüm bile olsa almışız göze
Aşkın kitabını yazacağız biz,,

Mürekkeb sevgimiz kalem dilimiz
Dağlar mekanımız çöller ilimiz
Hazine kalbimiz yeter ilmimiz
Aşkın kitabını yazacağız biz,,

Aylarım coşkuda Senem heveste
Uçuyor duygular durmaz kafeste
Ömür sona erse kalsak nefeste
Aşkın kitabını yazacağız biz,,

Asumanda güneş ay bile sönse
Gelibde melekler defteri dürse
Kurulsada mahşer israfil dönse
Aşkın kitabını yazacağız biz,,

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkın kitabı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın kitabı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKIN KİTABI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL