Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
mehme ali
mehme ali

ihanetin kanıtı ve rengarenk gölgeler

Yorum

ihanetin kanıtı ve rengarenk gölgeler

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1373

Okunma

ihanetin kanıtı ve rengarenk gölgeler





ayın kraterlerine sürülmüş fondoten
yerlerde rengarenk gölgeler

ağzımda bir başkasının tükürüğü
tüm eski sevgililerimi aldatıyorum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İhanetin kanıtı ve rengarenk gölgeler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İhanetin kanıtı ve rengarenk gölgeler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ihanetin kanıtı ve rengarenk gölgeler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
*akasya*
*akasya*, @-akasya-
9.1.2008 16:24:52
bence "rengarenk gölgeler" koyabilirsiniz, bu hem şiirinizde geçiyor,hemde diğer sevgililerede bir gölge oluşturmuş olur,bu arada güzeldi, tebrikler..
serap_ılgım
serap_ılgım, @serap-ilgim
8.1.2008 20:37:59
bu şiirin adını ((( işte ihanetin kanıtı)) diye koyabilrisin...

kimse bu kadar yürekli olmaz şiirini beğendim....kutlarım...

sevgilerle................
mehme ali
mehme ali, @mehmeali
8.1.2008 19:24:34
buna bir başlık bulamadım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL