Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
MUHARREM değirmenci
MUHARREM değirmenci

HER GECE YARISI

Yorum

HER GECE YARISI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1245

Okunma

HER GECE YARISI

HER GECE YARISI

HER GECE YARISI

Her gece yarısı oldugunda
Aksam olupta karanlık bastığında
Kalemım ve ben yalnız kaldıgımda
Senı yazıyor senı cızıyorum

Hep senı arıyor gözlerım
Karalarım bıtmez sözlerım
Derman kalmadı gıtmez dizlerım
Bak tutsana sana Senı ıstıyor Ellerım

Bak yıne geceler ılerlıyor
Bak yıne karalıkta kalıyorum
Gel ışıgım ol benım Benı aydınlatanım ol
Kalbıme ışık saç nur mısali

Bak gece ye ılerlıyor zaman
Sensız gönlum pek yaman
Yüreğıme cöktü fıgan
Yarabbim Sen saglık ver Aman

Kaldım yalnız karanlık oda ve ben
Elımde kalemım sıralarım ben
Ne şaırım nede ozanım ben
Sadece kalbımden gecenlerı yazarım ben
Potre gibi cızerım ben
Okuyan dılınıze
begenı yapan elınıze sağlık derım ben
Sızlerı Yaradana Emanet eder Gıderım ben
/muharrem/23/Kasım/2013/cumartesı/Saat/20/55 Izmır

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Her gece yarısı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her gece yarısı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HER GECE YARISI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL