İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
ilhanaşıcı
ilhanaşıcı

Yüreğim sus…

Yorum

Yüreğim sus…

( 4 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1043

Okunma

Yüreğim sus…




bendeyken tüm kıyametler
ölmek hiçte kolay değil sevgili...

yüreğim sus
gölgem idama mahkum
sevdam iki tarafı keskin bıçak

içimde can çekişen kelimeler
gözkapaklarımda düş yanıkları
kör gecelerimde uyuya kalmış yarasalar

yangın ayazlarımda üşüyorum

oysa,
seni sevmek
yüreğimde köz,
dilimde söyleyemediğim sözdü.

bak
yine sus oldu yüreğim.

düş ektiğim kül bahçelerimde
güllerim siyah olmuş kanıyor

bak
yine ölüm kokuyor sensizlik

dinle sevgili
kendi yalnızlığına sarılırken ömrüm
ve sen, bende bir o kadar çokken
ölmek hiç kolay değil

yaşamak ise ölmekten beter...





Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yüreğim sus… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüreğim sus… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yüreğim sus… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kırık mavi
kırık mavi, @kirikmavi
8.12.2013 13:24:12
Susmaz...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL