Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
NECMİ SELAM YAZAR
NECMİ SELAM YAZAR

AF ÇUKURU

Yorum

AF ÇUKURU

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

680

Okunma

AF ÇUKURU

bekle düşün zayıf durumu
hala yüksek tansiyon sunumu
iştah kapatıcı şurup kalıntı
eski miras yedekte kalanı

açız uykuda tok savaşı
meydan dayağı çeker uzağı
sırtına külden pişer alnı
üşür garip köşke benzeri

anlat gözüm ateşte dur
kuldan bir emzik ağlar
yurdun uzakta susanı var
tasta kurdun nazarı ağlar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Af çukuru Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Af çukuru şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AF ÇUKURU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL