Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
AntikAyna
AntikAyna

KAÇIRDIM

Yorum

KAÇIRDIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

708

Okunma

KAÇIRDIM

KAÇIRDIM

Sözlerini kaçırdım,
Dinleyişini kaçırdım,
Sözlerine yön veren ellerini,
Gülümseyen gözlerini kaçırdım.
Seninle üzülmeyi, sevinmeyi,
Ya da sadece oturup
Yalnızlığı paylaşmayı kaçırdım.
Seninle saatlerce dertleşmeyi,
Ya da bir kelimeyi bile söylerken,
Çekinmeyi kaçırdım.
Yıldızları seyretmeyi,
Seyrederken onlarla resim yapmayı kaçırdım.
Sensizlikte kendimi kaçırdım.
Son vapurun arkasından baka kalır gibi
Öylece baka kaldım.
Döndüm, dolaştım yalınızlığıma vardım.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kaçırdım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaçırdım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAÇIRDIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL