Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
ayhan aslan
ayhan aslan

YAŞIYORUZ

Yorum

YAŞIYORUZ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

911

Okunma

YAŞIYORUZ

YAŞIYORUZ

Cümle cihan şair olmuş
Bir acayip yaşıyoruz
İki cümle şiir dolmuş
Bakıp bakıp şaşıyoruz

Mızrap kırık sazım çalmaz
Sözlerim yerini almaz
Boşa koy doluya dolmaz
Dolup dolup taşıyoruz

Orta direk hali viran
Gelip giden eder talan
Verem olduk sağlık yalan
Durup durup kaşıyoruz

Yetim öksüzlere döndük
Lav alevi gibi yandık
Kuru arpa ekmek sandık
Yiyip yiyip coşuyoruz

Rüküye secde eyledik
Ayhan dedi biz dinledik
Gerçek kıymeti bilmedik
Hayel meyal koşuyoruz

Ayhan Aslan

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yaşıyoruz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşıyoruz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAŞIYORUZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL