Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
H.Gülcan
H.Gülcan

ELLERİM

Yorum

ELLERİM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

937

Okunma

ELLERİM

ELLERİM
Ellerim; ellerini arar,
arar ellerim...
Kollarımla belini sarar,
sarar ellerim...
İpeksi saçını tarar,
tarar ellerim...
Gülen yüzünü okşar,
okşar ellerim...
Heyecanla ıp ıslak terler,
terler ellerim...
Sana kötülere dik bakar
bakar ellerim...
Huzuru ellerinde arar,
arar ellerim...
Narin ellerini sıkar,
sıkar ellerim..
Seni sineme sarar,
sarar ellerim...
....Halit Gülcan Manisa 29.11.2013 10:26

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ellerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ellerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELLERİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL