Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Öyle bir zaman gelecek ki…

Yorum

Öyle bir zaman gelecek ki…

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1227

Okunma

Öyle bir zaman gelecek ki…

Öyle bir zaman gelecek ki…







Yar...

Bahtın lahzasında

Öyle bir zaman gelecek ki

Hülyalar ve umutlar Eylül vaktini yaşayacak

Üşüten zaman ruhunda anlamlaşacak, gönlün hicrana kanacak

En yakınların seni anlamaktan uzaklaşıp, yargılamak adına yarışacaklardır

Unutma, nefes vatine koşuyor, cezbeden halin artık cazibesini kaybediyor, peki, ne söylüyor?



Mustafa CİLASUN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Öyle bir zaman gelecek ki… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öyle bir zaman gelecek ki… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öyle bir zaman gelecek ki… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nuray Ayhan
Nuray Ayhan, @nurayayhan
26.11.2013 11:11:20
5 puan verdi
mütebessim çehreme tecessüsün niye?
demiş...hicransız v/akitlere...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL