Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
mecnun_60
mecnun_60

BİR PAZARTESİ SABAHINDA

Yorum

BİR PAZARTESİ SABAHINDA

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1221

Okunma

BİR PAZARTESİ SABAHINDA

BİR PAZARTESİ SABAHINDA

Karanlık kök salmış ruhumun kılcal damarlarına
Acılarım içimde kaynayan mağma kıvamında
Yeni faaliyetler var sönmüş volkanlarımda
Patlamak üzereyim bir pazartesi sabahında...

Derdimi anlatacak lisan bulamıyorum
Dörbin dilde karşılığını arıyorum.
Lisanı hal ile de anlatamıyorum
Patlamak üzereyim bir pazartesi sabahında.

DURAN ATİK

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir pazartesi sabahında Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir pazartesi sabahında şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR PAZARTESİ SABAHINDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mehmetmacit
mehmetmacit, @mehmetmacit
25.11.2013 13:22:53
5 puan verdi
buruk ve kasvetli anlatım, sıkıntılı bir gönül.
düzelir inşallah gönül huzursuzluğu.
kaleminize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL