Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Oldun Sevgilim

Yorum

Oldun Sevgilim

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

816

Okunma

Oldun Sevgilim

Oldun Sevgilim

saçımı beyazlar kaplamış
bağrıma hançer saplanmış
yüreğimi aşkın dağlamış
halimi gören ağlamış
nedenim oldun sevgilim

hani bizim yeminimiz
böylemi geçecekti günlerimiz
sen gelinliğini ben damatlığımı
giyemedenmi öleceğiz
yalanmı oldun sevgilim

eller kurar düğün dernek
bize sıra ne zaman gelecek
bir oğlan bir kız isterdim
sana anne bana baba diyecek
hayalmi oldu sevgilim

bahar görmeden kış gören
böyle geldi geçti bu serüven
duvarımda hayal gibi görünen
daha ölmeden öldüren
sebebim " oldun sevgilim "


yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Oldun sevgilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oldun sevgilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Oldun Sevgilim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL