Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
hüzünlerin şairi
hüzünlerin şairi

SON BİR BAKIŞ

Yorum

SON BİR BAKIŞ

( 3 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1309

Okunma

SON BİR BAKIŞ

Elveda derken terkedip giderken
Yüreğime bıraktığın son bir sızı
Sebepsizce ayrılmanı hala anlamazken
Gözlerime bıraktığın son bir bakış

Yaktı beni ta derinden bu gidişin
Hasretine dayanamayacağını bile bile
Ağlamaklı gözlerim içimden gitmiyor terkedişin
Sevdamızın son perdesi o son bir bakış...

Fatih BAŞ

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Son bir bakış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son bir bakış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SON BİR BAKIŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL