Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
alaturka044
alaturka044

yoğrulmak

Yorum

yoğrulmak

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1120

Okunma

yoğrulmak

yoğrulmak


dünyanın en ağır yüküdür aklı sende olmayanı yüreğinde taşımak
aynı aşka bin defa düşsen bin defada aynı aşkı kalbinde yaşamak
öyle kısa metraj filmdir ki aşk ben deyip ağlatır sen deyip susturur
aşkın tarifi olsada güzeliği yürekde hissedip duygusuyla yoğrulmak

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yoğrulmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yoğrulmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yoğrulmak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL