Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Hüseyin Sığırtmaç
Hüseyin Sığırtmaç

Sevginle

Yorum

Sevginle

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1009

Okunma

Sevginle

Katma yalanı dolanı.
Sevginle sevindir beni.
Anlat hep doğru olanı.
Sevginle güvendir beni.

Doğruyla dik durur başın.
Yanlışı yıkar yarışın.
Kendinle olsun barışın.
Sevginle övündür beni.

İçimdeki umut nefes,
Bağrımda çığlıktır her ses.
Her yanım çevrili kafes.
Sevginle dayandır beni.

Sorgulama Sığırtmaç’ı.
Sensizlik içinde acı.
Sevenden olmaz yalancı.
Sevginle savundur beni.

Hüseyin SIĞIRTMAÇ
Antalya 03 Kasım 2013

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevginle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevginle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevginle şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
UÇUK
UÇUK, @ucuk
3.11.2013 22:39:51
Çokca güzeldi,saygımla.
dost46
dost46, @dost46
3.11.2013 20:27:10
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık...Tebrikler...Sevgi ve saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL