Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Kederli
Kederli

OH, NE GÜZEL!

Yorum

OH, NE GÜZEL!

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1083

Okunma

OH, NE GÜZEL!


Kurbanlığın kazını kaflarda arar olduk...
Bayramlığın yazını saflarda arar olduk...
Daha fazla zahmete gerek var mı dersiniz?
Seyranlığın hazını laflarda arar olduk....

Kederli©1998-2007
(Mahâretnâme)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Oh, ne güzel! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oh, ne güzel! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OH, NE GÜZEL! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
telli oğlu
telli oğlu, @tellioglu
4.1.2008 16:00:28
kutlarım dugulu bir şiir........
alperen4149
alperen4149, @alperen4149
4.1.2008 11:37:47
kutlarım güzel ve anlamlı şiirinizi
şair_yürekli
şair_yürekli, @sair-yurekli
4.1.2008 03:18:55
güzel dizeleri kutlarım selametlee..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL