Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ozansevdai
ozansevdai

TANRI SELAMI

Yorum

TANRI SELAMI

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

858

Okunma

TANRI SELAMI

TANRI SELAMI


Adına türküler yakmadım diye
Küsüp benden böyle neden bıkarsın
Yalanlarla seni yıkmadım diye
Bu garip gönlümü böyle yakarsın

Tanrının rahmeti selamım almaz
Üçgünlük burası sanada kalmaz
Üzgünüm cahille hiç işim olmaz
Ettiğinden bir gün sende bıkarsın

Kısa kes sevdai bu kadar yeter
İsterim olmasın bundanda beter
Yaralı yüregim her yanı keder
Taç edip başına boşa takarsın
OZAN SEVDAİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tanrı selamı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tanrı selamı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TANRI SELAMI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
29.10.2013 20:51:49
5 puan verdi
Ustaca dizeler okudum kutluyorum ozanı eyvallah üstad
Yüreğine kalemine sağlık
Yürek sesin susmasın
_______________________________________________Saygılar selamlar
Mehmet Turgut
Mehmet Turgut, @mehmetturgut
29.10.2013 14:45:36
Güzel bir şiir okudum
Kutlarım
Yüreğinin sesi daim olsun dilerim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL