Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ÖZER AHMET
ÖZER AHMET

GARİP GÖNLÜM

Yorum

GARİP GÖNLÜM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1042

Okunma

GARİP GÖNLÜM

GARİP GÖNLÜM




Hangi derde boyun büksün
bu çileli garip gönlüm
ne edipte nasıl gülsün
bu yaralı garip gönlüm

çalmaz oldu gönül sazım
efkarım çok içmem lazım
kimseye geçmez ki nazım
git oyalan garip gönlüm

biri biter biri başlar
ne yapsın ki garip gönlüm
ardına bakmadan şaşar
yol bulamaz garip gönlüm

kimse bilmez kan ağlıyor
bu yaralı garip gönlüm
beni gören yan bakıyor
hor görülmüş garip gönlüm
….

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Garip gönlüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Garip gönlüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GARİP GÖNLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL