Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
nuhkenis
nuhkenis

bıçak yarasından ince

Yorum

bıçak yarasından ince

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

824

Okunma

bıçak yarasından ince

yokluğunda içimde esen
bir soğuk rüzgar olur
aklıma gelirsin bir an
bozkırlar bahar olur


yüreğim dalgalanır
adın dudağıma değince
inan sensiz yaşamak
bıçak yarasından ince

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bıçak yarasından ince Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bıçak yarasından ince şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bıçak yarasından ince şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL