Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Ömer Sabri KURŞUN
Ömer Sabri KURŞUN

Ne...

Yorum

Ne...

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1072

Okunma

Ne...

Ne...

Ne…

Bu ne?
Sevgi değilse, aşk değilse!..
Öfkem neye?..
Eğer umut ettiğimse!..
Yollarını beklediğimse!..
İçimi acıtan, yakan ne?..
Eğer istemediğimse!..
Yüreğime beklemediğimse!..
Bu şiirin gözyaşları ne?..
Anladım sonunda işte..
Demek ki bütün öfkem kendime,
Tüm kızgınlığım ona yazan kalemime…

çınarın öfkesi
14 eylül 2013
Ömer Sabri Kurşun

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ne... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL