Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ah
ahzap2

DAYANILMAZ.

Yorum

DAYANILMAZ.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1307

Okunma

DAYANILMAZ.

Dayanılmaz bir acı
Yıllar yılı çekerim
Sen rahat ol a canım
Ben göz yaşı dökerim

Gidip geldiğin yerde
Ha birazcık dursaydın
Sayende perişanım
Beni sorup görseydin

Kefenin cebi yoktur
Vardır diye atmayın
İnsan olalım insan
Koyun sanıp satmayın

Yara kankgren oldu
Kelden ilaç isteme
Yansın yüregin yansın
Halden bilmeze deme

Hüseyin de bu yara
Gün geçtikçe azıyor
Dostum dostum demiştin
Dostum kuyum kazıyor.

Hüseyin eryılmaz
Belçika

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dayanılmaz. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dayanılmaz. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DAYANILMAZ. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL