İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
FaTiHz
FaTiHz

ya da

Yorum

ya da

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

944

Okunma

ya da

ya da

YA DA

Ben hep bekleyendim,
Bir sevdiğim olsun istedim.
Hep sevendim,
Hep dertliydim.

Sevmemem mi gerek?
O zaman yaşamam neye gerek?

Beni yine seviyorum.
Yakınımda olmanla avunuyorum
Ya nefes kesip ruhumuy teslim edeceğim
Ya da
Ya dası yok galiba...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ya da Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ya da şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ya da şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL