Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
babstone
babstone

kapıdaki ben.....

Yorum

kapıdaki ben.....

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

938

Okunma

kapıdaki ben.....

eserim bende, ara sıra...
sevdanın kapısına, çarpa,çarpa....
av olur gönlüm, zaman,zaman...
adamışken aslında kendimi sana.....
zikrederken ben, adını aşkın yolunda...
ağardı saçlarm,olmazlar uğruna.....
şimdi; bakıyorumda, geçen zamana,
amacına ulaşmış, bir çok aşk var yanımızda....



babstone 05,10,2013

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kapıdaki ben..... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kapıdaki ben..... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kapıdaki ben..... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
EDA GÖK
EDA GÖK, @edagok
5.10.2013 17:32:27
'şimdi; bir bakıyorumda geçen zamana,
amacına ulaşmış, bir çok aşk var yanımızda'

Yureginize saglik...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL