Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak. m. kemal atatürk
M.
M.Z.S

SEN VE BEN ;

Yorum

SEN VE BEN ;

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1482

Okunma

SEN VE BEN ;

Ben mevsimler’isem sen üçyüzaltmışbeş günüm’sün
Ben yağmur isem sen bulut’sun
Ben deniz isem sen tuzum’sun
Ben ağaç isem sen köküm’sün
Ben rüzgar isem sen fırtına’sın
Seni ben çok seviyorum biliyormusun
Ben nefes isem sen havam’sın
Ben damar isem sen kanım’sın
Ben yanıyor isem sen suyum’sun
Ben yürek isem sen duygum’sun
Seni ölümüne seviyorum biliyormusun
Ben duygu isem sen varlığım’sın
Ben hasta isem sen ilacım’sın
Ben yaşıyor isem sen ruhum’sun
Ben sevda isen sen aşkım’sın
Ben ölüm isem sen duam’sın
Seni ben sonsuza kadar seveceğim biliyormusun



M.Z.S

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sen ve ben ; Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen ve ben ; şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN VE BEN ; şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL