Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Bitsin hasretliğim.

Yorum

Bitsin hasretliğim.

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1134

Okunma

Bitsin hasretliğim.

Bitsin hasretliğim.

Özledim seni
Sevdiğim, dokunamadığım
Sıcak tenini koklayamadığım
Kokunu bakmaya kıyamadığım
O gözlerini özledim sevdiğim.

Hani bazen her şeyden uzaklaşıp
Huzur bulmak istersin ya
İşte sen benim
Tek huzur bulduğum yanımsın
Bende ne varsa
Topladım senin limanına sığındım
Nefesim sen sevdiğim..

Bazen sert esen rüzgar
Bazen ılık bir bahar yağmuru
Bazen de ateşiyle yakan
Yaz güneşi gibisin sevdiğim..

İşte ben seni bu her halinle seviyorum
Her şeyim sen, en güzel gördüğüm düşlerim
Hayatı seninle sevdiğim yanımsın
Baktığım gözlerim, çarpan kalbimsin
Özledim seni sevdiğim
Gel de bitsin sana olan hasretliğim...

Sami Arlan..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bitsin hasretliğim. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bitsin hasretliğim. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bitsin hasretliğim. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL