Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Kapını Çalsam

Yorum

Kapını Çalsam

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

3,0

Puan

1193

Okunma

Kapını Çalsam

Kapını Çalsam

senelerden sonra canım
gelip kapını çalsam
boynuna sarılsam
göz yaşı döksem

bağışlar mı sın beni
pişmanım desem
yoksa kapatır kapıyı
git mi dersin

vurur musun bana
zalim yıllar gibi
kucak açmaz mı sın bana
bir şans daha vermez mi sin

yazan - ismail civelek
berlin - wedding

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

1.0

50% (1)

Kapını çalsam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kapını çalsam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kapını Çalsam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
30.9.2013 17:02:26
Bu güzel dizelerden sonra bir gül ile kapıya dayan üstad affetmişti bile
Yüreğine kalemine sağlık
Yürek sesin susmasın
________________________________________Saygılar
eceristanbul
eceristanbul, @eceristanbul
30.9.2013 16:42:06
1 puan verdi
Biraz süs gerek
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL