Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
SON MOHİKAN
SON MOHİKAN

BİR GÜL DESEN

Yorum

BİR GÜL DESEN

( 9 kişi )

3

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

960

Okunma

BİR GÜL DESEN

Düştüm sevda ağlarına
Yarab kurtulamıyorum
Senden başka sığınacak
Hiç bir şey bulamıyorum

Sensin her şeyi yaratan
Nefes veripte aldıran
Bir gül desen yeter bana
Gitikçe bunalıyorum

Akıp giden hayatıma
Hiç bir renk katamıyorum
Çıkmış gibiyim rayımdan
Dur durak bulamıyorum

Sensin her şeyi yaratan
Nefes veripte aldıran
Bir dur desen bir gül desen yeter bana
Gitikçe bunalıyorum






Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

100% (9)

Bir gül desen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir gül desen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR GÜL DESEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hüzünlü peri
Hüzünlü peri, @huzunluperi
15.10.2013 23:49:01
5 puan verdi
Çok güzel bir şiirdi tebrikler ..kaleminiz kavii olsun.. peri
Birgül OTLU
Birgül OTLU, @kirgingul
13.10.2013 21:50:43
5 puan verdi
kutluyorum samimi içten dizeler.anlamlı bir o kadarda duygulu
ejder.ENVR
ejder.ENVR, @ejder-envr
25.9.2013 09:49:04
Şiirinin takipçisiyim güzel kardeşim,
bu şiiri beğeni ile okudum manevi ağırlıklı anlamlı bir eser kutlarım..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL