Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
ay
aydini

YARALARIM....

Yorum

YARALARIM....

( 6 kişi )

7

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

2147

Okunma

YARALARIM....


Beni en çok ölüm etkiler;
Başta bir insanın
Sonra hayvanın
Sonra da ağaçların...

Beni en fazla insan görünüp,
Olamamak yaralar!
Gencecikken, çaresizlikten ölenler...
Tanrı’nın yaşa deyip gönderdiği
İnsanınsa öldürdüğü
İnsan olamadan
Gidenler yaralar!..

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Yaralarım.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaralarım.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YARALARIM.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cihangirorkun
cihangirorkun, @cihangirorkun
25.9.2013 10:48:06
yüreğinize sağlık
Nurefşan.
Nurefşan., @nurefsan-
22.9.2013 12:03:33
5 puan verdi
insan olmadan olamadan gidenler yaralıyor bizi malesef....

nice şiirlere saygılarımla
Muzaffer Yavuz
Muzaffer Yavuz, @muzafferyavuz
21.9.2013 17:43:48
5 puan verdi
Insan olabilsek hiç bir sorun kalmaz yüreğine sağlık Aydın hocam selamlar.
pevruzi
pevruzi, @pevruzi
21.9.2013 14:30:32
5 puan verdi

Biz insan olarak yaratıldık
Daha gencecik fıdanlardık
Ama yaşamayı çok gördüler
Üstümüze polis ordu saldılar.,Hasan yıldırım.
Bir zalimin kurşunu ile öldüler. İnsani duyguyu ancak islam felsefesini bilenler anlar,insana ve hayvana kıyanlar acı duygusu ve merhamet olmaz.bu yaratıklar mutsuz oldukları gibi umutsuzdurlar çaresizlikten yaptıklarıyla yetinirler,bu sebeble Allah zalimin zulmunu sopasıyla cezalandırsın,Üsatadım şiirinde yürek yakan acıları bezemişsin ,şiirin çok anlamalı beğeni ile okudum,eline kalemine yüreğine sağlık. .................saygılarla sevgiler selamlarımı yolluyorum.
BOZKIR'İ
BOZKIR'İ, @bozkiri
21.9.2013 13:58:00
5 puan verdi
acıdır çünkü sıgamadık koca dünyaya küçücük insanlar

ilk insandan başlamış can alma hala bitmedi bitmiyecekte


yüreginize sağlık
kutladım gönül sesinizi
Etkili Yorum
Eğitimci
Eğitimci, @egitimci
21.9.2013 12:40:02
Sureti insan olup da insani duygu, düşünce ve davranışlar sergileyemeyen zavallı yaratıklar için acımak bile büyük lütuf olsa gerek! Allah; onları ve cana kıyanları ıslah etsin! Kimse mutsuz ve umutsuz kalmasın hem de çaresizlikten gencecik göçüp gitmesin, inşallah! Nahif yüreğinizin vurguları güçlü duyguların özlü biçimde şiire yansımış güzel ve anlamlı paylaşımı için tebrik, teşekkür ve selamlarımı sunmak isterim.
zaralıeren
zaralıeren, @zaralieren
21.9.2013 12:29:40
5 puan verdi
duyarlı dizelerdi emeğine sağlık selamlarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL