Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
KANGALLIMUSTAFA-2
KANGALLIMUSTAFA-2

BERABER

Yorum

BERABER

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

761

Okunma

BERABER

BERABER

Bir araya gelelim,
Kıymetleri bilelim.
Beraberce gülelim.
Kıymetleri bilelim.

Elimizden tutalım,
Dizimizde yatalım,
Hüzünleri atalım,
Kıymetleri bilelim.

Firsatiyim sevenim,
Sevdiğimi övenim,
Yanlarına ivenim.
Kıymetleri bilelim.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Beraber Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beraber şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BERABER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
18.9.2013 14:27:25
5 puan verdi
Yüreğine sağlık Mustafa Hocam.
saygıyla ...
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
18.9.2013 08:46:37
türkü tadındaydı.yüreğine sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL