Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Suphi Capaci
Suphi Capaci

SADIK BIR DOST ARADIM....

Yorum

SADIK BIR DOST ARADIM....

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1635

Okunma

SADIK BIR DOST ARADIM....


Sadik dost aradim
kapi kapi dolastim
en sonunda anladim
yalnizlikmis dostum
ben bosuna hep kostum

Uzaklarda ararken
icimdeymis benim tek dostum
düsmeyi verme mazlum eline
düsmeyi verme ask atesine

Kim seni anlar annandan baska
kim seni takar babandan baska
varsa kardesin umarim yaninda
yoksa kalmis isin senin allaha

Sadik dost aradim
aynaya baktim
kendine gelki kendini bulasin
güclenki kimseye muhtac olmayasin...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sadık bır dost aradım.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sadık bır dost aradım.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SADIK BIR DOST ARADIM.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL