Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
okan yaren
okan yaren

Demir perdeler

Yorum

Demir perdeler

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

777

Okunma

Demir perdeler

dostundur diye ellini verirsin aldanırsın
bomboş bir cukurda yanlızlıklarda kalırsın
ümitlerim tükendi soldu herşey bilesin
sen ise benim canımdan cok sevdigimsin

gardiyan gelmiş görüşe cağırıyor
kardeşim bak sevdiğin ağlıyor
demir perdeler cekilmiş önüme
sevdiğin gene ağlıyor bak yine

yüregimi sarmış sevgilim özlemin niye
gardiyan boynunu bükmüş düşüncede
sevdiğim var tel örgünün gersinde
ellerim uzanıyor tutamıyorum ğüllümüde
YAZAN OKAN YAREN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Demir perdeler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Demir perdeler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Demir perdeler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL