Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Müfide Decdeli
Müfide Decdeli

ÇOCUK

Yorum

ÇOCUK

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

790

Okunma

ÇOCUK

ÇOCUK

Gözleri pırıl pırıl tertemiz bakışlı pamuk elli
ak çocuk..
Ümitsin hayat yolusun sonsuzlukca sürecek
bulut gözlü kara çocuk..
Gülsün yüzün daima açsın dalında pembe güller
daim tomurcuk
Sen aydın ol aydınlat etrafını,ateş böceğince
al boncuk.

10.12.2007.
İZMİR.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çocuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çocuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇOCUK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
omerkivircik
omerkivircik, @omerkivircik
29.12.2007 17:30:19
saflık timsali çocuklar için yazdığınız bu şiire teşekkür ederim.ellerine sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL