Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Yalnız bırakma..

Yorum

Yalnız bırakma..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1210

Okunma

Yalnız bırakma..

Yalnız bırakma..

Bak yine gece oldu
Düşlerime kanıp umutlanıyorum bazen
Gece yatarken
Öpücük konduruyorum yanağına.

Kulağına yalnızlığımı fısıldıyorum
Oysa çok iyi biliyorum ki
Ne sen gelirsin, nede ben gelirim
Sadece düşlüyorum seni Rabia/m
Düşlerimden sıyrılıp
Saklanıyorum karanlığa
Yalnızlığa yastığımı sen diye kucaklıyorum.

İyi geceler aşkım canım Rabia/m
Her gece olduğu gibi
Bu gecede
Beni yalnız bırakma oldu mu?

Sami Arlan..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalnız bırakma.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnız bırakma.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalnız bırakma.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL