Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
kadim
kadim

Diyemiyorum

Yorum

Diyemiyorum

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

776

Okunma

Diyemiyorum

Seni seviyor muyum?
Bilemiyorum
Sevmiyorum
Diyemiyorum
Bana yaptıklarını
Affettimde
Yine de Sana gel !
Diyemiyorum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Diyemiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Diyemiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Diyemiyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kbbn
kbbn, @kbbn
29.12.2007 13:27:23
Gel deme seviyorsa kendi gelsin.. :))

Zekeriya EFİLOĞLU
Zekeriya EFİLOĞLU, @zekeriyaefiloglu
29.12.2007 11:19:50
Seni seviyor muyum?
Bilemiyorum
Sevmiyorum
Diyemiyorum
Bana yaptıklarını
Affettimde
Yine de Sana gel !
Diyemiyorum

DEME BENCE

SAYGILARIMLA
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL