Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Şa
Şair Ahmet1

Vurdun Yerden Yere

Yorum

Vurdun Yerden Yere

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

680

Okunma

Vurdun Yerden Yere

kahrından düştüm dertlere
feryat ettim hep dermana
gerek görmeden fermana
vurdun beni yerden yere

bu değildi yar dileğim
zalımmışsın ne bileyim
artık ne için kalayım
alıp başımı gideyim

gurbet denilen şu yerde
kendime mekan bulayım
dayanamazsam acıya
kahrımdan orda öleyim

Ahmet kölecioğlu
Noter onaylı

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Vurdun yerden yere Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vurdun yerden yere şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vurdun Yerden Yere şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL