Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
züleyha34
züleyha34

Ten Öncesi

Yorum

Ten Öncesi

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

950

Okunma

Ten Öncesi

Ten Öncesi




K/anıyorum

Sırtımda dipsiz bir bıçak yarası

Ci/e/nnetimden

Cehennetine

Kaç kulaç atmalıyım sevgili

Daha !!!

Kaç arşınlık hasret çekmeli ciğerim

Anlasana

Bugün ne Perşembe sonrası

Ne Cumartesi öncesi Sevgili

Bugün günlerden

Ben öncesi

Sen Sonrası

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ten öncesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ten öncesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ten Öncesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Minos
Minos, @minos
30.8.2013 17:21:59
Güzel benzetmeler vardı az öz ve etkileyiciydi
lacivertiğnedenlik
lacivertiğnedenlik, @lacivertignedenlik
30.8.2013 16:40:10
chennet ve chennemm aşkı.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL