Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İLK VE SON
İLK VE SON

YEMİN EDERİM

Yorum

YEMİN EDERİM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1032

Okunma

YEMİN EDERİM

GİTMEMİ, GERÇEKTEN ÇOK İSTİYORSAN
ARDIMA BAKMADAN ÇEKİP GİDERİM
YÜREKTEN SEVMEDİN, BENİ DİYORSAN
SENİ SEVDİĞİME, YEMİN EDERİM

BEYAZLAR DOLUŞTU, SAÇ UÇLARIMA
AF GETİR NE OLUR, AF SUÇLARIMA
CANIMI VERİRİM AVUÇLARINA
SENİ SEVDİĞİME, YEMİN EDERİM

NE ZAMAN BİTECEK, ÇEKTİĞİM ÇİLE
AĞLARDI HASRETE, AYRILIK BİLE
TESELLİYE KALKMA, AĞLAMA DİYE
SENİ SEVDİĞİME, YEMİN EDERİM

AŞKIMIN ÜSTÜME ÇÖKTÜ BULUTLAR
SARARIP, SOLDULAR, BİR BİR UMUTLAR
SEN YOKSAN BENDE DE, YOK MUTLULUKLAR
SENİ SEVDİĞİME, YEMİN EDERİM

...İLK VE SON..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yemin ederim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yemin ederim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YEMİN EDERİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
30.8.2013 21:02:56
Yemine gerek yok üstad dizeler sevdiğinin işaretidir................
Yüreğine kalemine sağlık
Yürek sesin hiç susmasın_
_________________________________________________Saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL